ГРАДЕТЕ И ИЗГРАДЕТЕ СО ГРАДИТЕЛ

Од идеја до комплетна реализација

Нашиот тим се грижи за вас

  • Внатрешно уредување
  • Објекти
  • Фасади и кровови
  • Уредување на дворни површини
  • Оџаци
  • Порамнителни слоеви, скали и друг вид на конструкции
  • Обуки за млади и возрасни

Градител - Штип

25 години искуство и доверба

Комплетни градежни услуги и продажба на градежен материјал. Доколку имате потреба од реновирање или доградба на Вашиот дом или деловен објект, контактирајте не уште денес. Нашиот тим ви овозможува реализирање на Вашите идеи и замисли. Градете и изградете со Градител!

Обуки

За млади и возрасни

Времетраење: 4 месеци

Програма: Теоретски и практичен дел со искусни инженери и висококвалификувани мајстори, завршен испит.

Програмата е верифицирана од Министерство за Образование и Наука на Р. Македонија

Завршен Испит: По успешно положениот завршен испут пред комисија формирана од членови на Обучувачот – “Градител” Доо Штип и Министерството за образование и Наука, кандидатот се стекнува со диплома Фасадер/Sидар (зависно од обуката која ја посетува) која е призната и надвор од Р.Македонија.

home-obuki-final

ПАРТНЕРИ

siloter-logo1-900x316

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ ДЕНЕС!